MIND

MIND nudi softverska rješenja za modeliranje gornjišta, kreiranje  šavova, vezica, rupica, ispuna, nabora, gumba i ostalih potrebnih dijelova. Omogućava skeniranje, unos i katalogizaciju tekstura i materijala. Korištenjem intuitivnih korisničkih sučelja, istodobnom interakcijom i visokorealističnim prikazom, dizajniranje vašeg proizvoda će ići brže i izgledat će bolje. Podršku kod dizajniranja vam pružaju alati za geometrijsko modeliranje koji su fleksibilni i precizni. U ponudi imaju softver za dvodimenzionalni i trodimenzionalni dizajn.

MIND 2D omogućava digitalizaciju krojnih dijelova, alate za dvodimenzionalno modeliranje, sustav alata za kreiranje linija, alate za slobodno mjerenje i mjerenje po liniji, izradu krojnih dijelova, automatsko i brzo kreiranje upusta, markera, ureza i gradiranje prema engleskom, francuskom te američkom sustavu.

MIND 2D
MIND
MIND

MIND 3D omogućava fotorealistični prikaz kreiranih 3D modela te kreiranje klasičnih i sportskih džonova prema obliku kalupa.

MIND
MIND 3D
MIND 3D

Integriranjem 2D i 3D dizajna imate mogućnost inovativnog pristupa pogledu na dizajniran proizvod – sve promjene učinjene preko dvodimenzionalnog dizajna se automatski reflektiraju na trodimenzionalnom prikazu i obrnuto. Prednosti koje pruža MIND softversko rješenje jesu povećana fleksibilnost i brže reakcije na zahtjeve potražnje na tržištu, veća kvaliteta i preciznost kod dizajna i modeliranja proizvoda te smanjeni troškovi.

MIND