O nama

Naš prioritet jesu klijenti i njihova uspješnost

Već 20 godina pomažemo poduzećima iz tekstilne i obućarske industrije da proizvode brže i efikasnije uz CAD i CAM rješenja. Naši zaposlenici su obrazovani i iskusni te time garantiramo visokokvalitetno pružanje usluga. Konstantno se prilagođavamo novim izazovima na tržištu kako bi ostali konkurentni i kako bi poduzećima koja koriste CAD i CAM softver omogućili efikasnije poslovanje. Fokus nam je pronalaženje novih načina za povećanje efikasnosti proizvodnje. Velik dio vremena i novca ulažemo u zaposlenike kako bi bili ukorak s novim tehnologijama i usvajali redovito nova znanja. Stoga, kod nas možete očekivati najvišu razinu kvalitete.

Integra sols

Uz konstantna usavršavanja i prilagođavanje uvjetima na tržištu pridonosimo uspješnosti poslovanja naših klijenata uz hardverska i softverska rješenja Integre-sols.

Integritet
Operativna izvrsnost
Inovativnost
Konstantno unapređivanje

Tu smo da pomognemo povećanju kvalitete rada i uspješnosti poslovanja

Kroz video provjerite kako funkcioniraju naša softverska i hardverska rješenja
Želite ostvariti veću efikasnost i profitabilnost poslovanja uz manje troškove?
Integra sols
Integra sols

Misija i rad poduzeća

Naša misija je poduzećima u tekstilnoj i obućarskoj industriji omogućiti pristup alatima za efikasnije poslovanje kako bi mogli uz istu količinu resursa proizvesti više i tako smanjiti svoje troškove. Takođim, softverskim i hardverskim rješenjima u našoj ponudi ubrzavate proizvodnju te je za proizvodnju jednog proizvoda potrebno manje vremena. Svakom našem klijentu pridajemo jednaku količinu pažnje kako bi bili sigurni da ćemo najbolje riješiti problem s kojim se poduzeće susreće te je osigurana visoka kvaliteta usluge.

Jurijev rad je fokusiran na maksimiziranje efikasnosti poslovanja klijenata. Klijenti Integre-sols su poduzeća koja traže pravo rješenje za proizvodnju tekstilnih i obućarskih proizvoda te kontinuirano rade na svojoj konkuretnosti kako bi očuvali dobru poziciju na tržištu.

Jurij Rigač

Osnivač

integra logo