CAD/CAM integrirana rješenja za tekstilnu industriju:        
Digitalizacija, Konstrukcija, Modeliranje, uklapanje krojnih slika, krojenje...
 
     
 
                                     
 

 C-Design - Vodeci dizajnerski programski paket sa bazom od preko 18000 prethodno kreiranih crteža odjevnih predmeta koji se mogu uređivati. Program pruža brzu izradu tehnicke dokumentacije kolekcije, sa povećanim prikazima detalja, te upute o pakiranju i transportu...

 
 
                                     

Integra u svojoj CAD/CAM ponudi pruža širok spektar digitalizatora za digitalizaciju krojeva

         
 
   
         
             

  OptiTex PDS (Pattern Design Software) nudi intuitivne alate razvijene za konstrukciju, modeliranje i gradiranje krojeva u odjevnoj, automobilskoj, te industriji namjestaja i kompozitnih materijala.  

 

           
               
                                               
   
 
   

OptiTex Marker je program namijenjen za uklapanje krojnih dijelova u krojne slike. Korisnikova vještina slaganja krojnih slika u potpunosti će doci do izražaja korištenjem intuitivnih alata, jednostavnih za korištenje.

         
 
             

        OptiTex 3D Runway paket alata namijenjen je za 3D simulaciju proizvoda. Rad u ovim aplikacijama smanjuje vrijeme razvoja proizvoda kao i trošskove izrade prototipa te njegovih varijacija.Točna vizualizacija promjena na kroju, analiza ponašanja tkanina i provjera pristalosti kroja doprinose poboljšanju kvalitete gotovog proizvoda  

 
 
             

OptiTex Modulate (Made-to-Measure software) jedinstveni je parametrički interaktivni program namijenjen prilagodbi kroja individualnim mjerama pojedinog kupca. Program omogućuje detaljnu pripremu, unošenje pravila i skupa mjera po kojima će se kroj mijenjati.

       
 

DOT 180/220 Serija
UWP (Ultra Wide printer) serija plotera Tkt Brainpower sadržava vrhunsku inkjet tehnologiju elektronike, izrazito funkcionalnu softversku kontrolu i karakterističan vrhunski evropski dizajn.

                 

 

Kod polaganja, krojenja i rezanja modnog i industrijskog tekstila, ZUND se pokazao kao jedan od najboljih brendova. Visoka preciznost i brzina iskrojavanja najbolje su odlike ZUND-ovih strojeva, bilo da se radi o jenoslojnom ili višeslojnom iskrojavanju. No, najviše valja naglasiti vrhunsku kvalitetu izrade strojeva, koja je bez premca daleko najbolja u klasi.

                                         

 
     

KURIS pruža jedno od najcjelovitijih proizvodnih programa u podrucju tehnologije polaganja i rezanja. U isto vrijeme KURIS posjeduje iskustvo u preko 10.000 izvedenih instalacija diljem svijeta.

Razvoj, dizajn i konstrukcija KURIS strojeva predstavljaju potvrdenu kvalitetu koja se ogleda u vrhunskom dizajnu proizvoda kao i popratnom modernom kontrolnom tehnologijom razvijenom u vlastitoj proizvodnji.